szerda, 2019. augusztus 21.

Fenntarthatóság a magyar-szlovák határtérségben

2013. június 20. - 09:51

Műhelykonferenciát és kerekasztalt rendeznek június 27-én Győrött a fenntarthatóság szerepéről a terület- és vidékfejlesztés terén a magyar-szlovák határtérségben. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Fenntarthatóság a magyar-szlovák határtérségben

„Fenntarthatóság a terület- és vidékfejlesztésben” címmel rendeznek a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program részeként környezetvédelmi műhelykonferenciát és kerekasztalt, amely megszólítja azokat a fontosabb önkormányzati szereplőket, akik megvalósult és tervezett fejlesztéseikkel hatással vannak, illetve lehetnek a magyar-szlovák határtérség fenntartható fejlődésére. Ennek megfelelően a meghívott szakemberek értékelik a 2007-2013 közötti uniós források elköltésével kapcsolatos tapasztalatokat és bemutatják a következő tervezési időszak egyik térségi alapdokumentumául szolgáló Megyei Területfejlesztési Koncepció várható új prioritásait.

A rendezvénynek a győri Megyeháza (9021, Városház tér. 3. ) II. emeleti Díszterme ad otthont június 27-én. A részvétel ingyenes, de a projekt költségvetése és a terem befogadóképessége által korlátozott. A részvételi szándékot június 21-ig kérik jelezni az alábbi e-mail címen: reflexjog [at] gmail [dot] com (Reflex Környezetvédő Egyesület / Kalas György). A részvevőket a jelentkezés sorrendjében regisztrálják és részükre visszaigazolást küldenek.

A rendezvény részletes programja a cikk alján, csatolmányként elérhető.

Forrás: Reflex Környezetvédő Egyesület

CsatolmányMéret
Program274.98 KB