péntek, 2019. szeptember 20.

Pályázat EU társadalmi konzultációs csoportokba

2014. április 4. - 09:09

Az Európai Bizottság 14, mezőgazdasági és vidékfejlesztési témák körül kialakított csoportot indít a társadalmi egyeztetés erősítésére. A résztvevőket pályázati úton választják ki, a jelentkezési határidő április 30.

Az Európai Bizottság pályázati felhívást tett közzé, amelyek alapján a társadalmi konzultációs csoportok összetételéről dönt. A 14 csoport egy-egy különböző, a Közös Agrárpolitikához kapcsolódó témát fed le, beleértve a vidékfejlesztést és annak gyakorlati megvalósítását.

Pályázat a műholdas technológia használatára

2014. február 13. - 12:38

A műholdas helymeghatározó rendszerek mezőgazdasági alkalmazására írt ki pályázatot az Európai GNSS Ügynökség. A jelentkezési határidő február 28., ám a dokumentációt elég április 14-ig beküldeni.

Február 28-ig lehet jelentkezni az Európai GNSS Ügynökség „Gazdálkodás műholddal” című, 13 ezer euró összdíjazású pályázatára.

Újabb 300 millió forint a Tanyafejlesztési Programban

2014. február 6. - 18:05

Megjelent a vidékfejlesztési miniszter rendelete a 2014. évi Tanyafejlesztési Programról, valamint a kapcsolódó pályázati felhívások. A pályázatok február 7-től forráskimerülésig, de legkésőbb március 10-ig nyújthatóak be elektronikusan.

Február 7-én reggel 8 órától pályázható a már negyedik alkalommal meghirdetésre kerülő Tanyafejlesztési Program biztosította támogatás. A Program idei pályázatát a mai napon megjelent, a Tanyafejlesztési program előirányzat keretében nyújtott támogatás 2014. évi igénybevételének feltételeiről szóló 7/2014. (II.

Augusztus 1-től nyújthatóak be kifizetési kérelmek

2013. július 23. - 12:12

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) nyújtandó támogatási jogcímekhez kapcsolódóan jelentek meg kifizetési kérelmek beadásáról szóló közlemények a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján.

A kifizetési kérelmek az EMVA mind a négy tengelyét érintik, a dokumentumokat augusztus 1-től december 31-ig lehet benyújtani. További információk az MVH honlapján, valamint a www.umvp.eu oldal Dokumentumtárában és pályázatai között, az egyes közleményekben találhatóak.

Megnyílt a tanyaprogram pályázati felülete

2013. július 8. - 12:17

Július 8-tól augusztus 7-ig lehet pályázatot benyújtani a Nemzeti Tanyafejlesztési Program 2013. évi kiírására a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési elektronikus felületén keresztül.

Július 8-án megnyílik a 2013-as Nemzeti Tanyafejlesztési Program elektronikus pályázati felülete, amelyen keresztül augusztus 7-ig lehet pályázatokat benyújtani.